Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На газ всичко зависи от уредбата и от настройката и, така че никой не може да каже.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
      Пресни пресни резултати. 16,96...литра ГАЗ = 181км.
      Т'ва е извънградско с максимална скорост 110 и 4 човека в колата.
      Как ви се вижда?????? На бензин не съм я засичал все още.
      За 20 лв си заредил.
      При мен 20лв - 16,80 литра - 155км общо, извън града бяха/140/ скороста на моменти беше 110-130км/ч,сам самичак се пърпорках.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• При мен - 20лв. - 16.80л = 115км само градско!
        Т.е разход в града (гр.Пловдив)с нормално каране без климатик = 14.6л на 100км......Мисля, че е множко и че причината е в гадната газ напоследък! При вас как е?.......наблюдавате ли завишен разход.......
        П.С - със сменени свещи съм Денсо, филтър на 1500км, зареждам от ОМV и ЕКО и съм минал през газанализатор-два пъти на различни места.....всичко е ОК!!!!
        С обикновена газова Ловато.
        След смяна на ЕКУ вече разхода на газ само градско е 12л./100км., което е нормалното и това мноооого ме радва!!!
        Last edited by mont78; d.m.y г., 15:09. Основание: допълнение!
        sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Comment

• Аз съм към 14 (само градско) от последните две зареждания. Климатици, Сливница, Лъвов мост, университета - маршрут с всички екстри...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
          Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщение
            При мен - 20лв. - 16.80л = 115км само градско!
            Т.е разход в града (гр.Пловдив)с нормално каране без климатик = 14.6л на 100км......Мисля, че е множко и че причината е в гадната газ напоследък! При вас как е?.......наблюдавате ли завишен разход.......
            П.С - със сменени свещи съм Денсо, филтър на 1500км, зареждам от ОМV и ЕКО и съм минал през газанализатор-два пъти на различни места.....всичко е ОК!!!!
            Колата как е с термостата, тоест на дълго държи ли температура, че на мен от там ми правеше такъв разход, сега ми е нормален - 12/100км градско с нормално каране и то не много в задръствания.
            Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщение
              При мен - 20лв. - 16.80л = 115км само градско!
              Аз също забелязвам завишен разход на Газ напоследък.

Comment

• много натискате десния педал

иначе мойта и свалих разхода малко 70лв 210км
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• При стрелка на 0, заредих 30 лв бензин=13,88 л изминах 140 км смесен цикъл и съм достигнал почти до 0. Предният път пак така само че изминах 175 км-Повечко извънградско имах. Но като цяло я засичам на около 9/100. Не е малко, но не мога да кажа че е много. Стила на шофиране е в зависимост от настроението. Карал съм спокойно съм съм карал и с изпълване на оборотомера. За 15 г кола-вървяща е добре
                  Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Koлега , като имаш в предвид колко са точни нивомерите на модела , едва ли ти е вярно измерването .
                    LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
                    LANCIA THEMA 2.0 8V
                    ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
                    ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                      много натискате десния педал

иначе мойта и свалих разхода малко 70лв 210км
                      ММ
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Колата как е с термостата, тоест на дълго държи ли температура, че на мен от там ми правеше такъв разход, сега ми е нормален - 12/100км градско с нормално каране и то не много в задръствания.
                        Термостата работи,защото извън града държи постоянна температура 90градуса по "табло". В града много бързо загрява(за два-три километра вече е 90градуса)-нали е много топло...., после се включва перката като стрелката стигне средата на "нуличката" на 90-те и така подържа около тази температура.
                        П.С. Не знам дали таблото показва правилно, защото ми е "ново", а старото показваше по ниски стойности(не по малко от около 87 извън града, а в града не повече от 92-93) ,но не ми работеше дневният километраж и за това се наложи да го сменя......С две думи, не се знае колко е действителната температура, Но и с двете табла тя е в рамките на нормалното!!!!
                        sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Comment

• О, толкова съм и разбрал.. ти си с газ, значи си виж газовата
                          Arena Coast Customs

Comment

• Аз съм 11-13 градско и 7,5-8 извънградско. ГАЗ.
                            Изглежда ми малко множко градското, ама пък за 18годишна бабичка - бива
                            Last edited by vaklinator; d.m.y г., 11:20.
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                              Аз съм 11-13 градско и 7,5-8 извънградско. ГАЗ.
                              Изглежда ми малко множко градското, ама пък за 18годишна бабичка - бива
                              Изобщо не е много,при мен е повече и в 2-та случая.

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщение
                              Термостата работи,защото извън града държи постоянна температура 90градуса по "табло". В града много бързо загрява(за два-три километра вече е 90градуса)-нали е много топло...., после се включва перката като стрелката стигне средата на "нуличката" на 90-те и така подържа около тази температура.
                              [/B]
                              Колко градуса трябва да е нормалната температура на водата извън града колеги?

Comment

• Малко под 90, нещо от рода на 85 някъде беше
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X